Jari hantu tangan kiri bengkak | Siti Kektus

Cerita MizzTina

Thursday, 6 December 2012

Jari hantu tangan kiri bengkak

assalamualaikum. ;)


sob sob. kesian jari hantu tangan kiri ku. -_-





dah hampir seminggu jari hantu tangan kiri bengkak. bengkak sampai jadi bengkok. nak tegakkan buat gaya ala Hi Five pon tak boleh. tak semena-mena je bengkak. aku dah kecut perut sebab tiba-tiba je. ada orang main guna-guna ke ape ni. aish, mintak dijauhkanlah.



hari isnin pergi jumpa doktor. masa tu belakang tapak tangan pon bengkak sekali. selesai menceritakan masalah, doktor menyimpulkan, 'jangan risau, bukan masalah serius ni. tangan awak cuma alahan je ni. nanti doktor bagi pil dan ubat sapu ye.'



lah. alahan je ke. dengar macam tak serius sangat lah kan. tapi, sampai ke hari ni jari tangan hantu aku nampak macam makin mengembung semacam je. macam tunggu masa nak meletup je tuu. laa ni, nak angkat cawan pon payah. nak taip entri ini apatah lagi. sehari baru siap. percayalah. heheee



# tak apa. tak apa. ujian kecil je ni. orang lain punya ujian lagilah besar.
psstt, sebab tu tak update blog. alasan kah ? heheee :D



thanks for reading. ^^

11 comments:

  1. rasa mcm nak garu ja..

    ReplyDelete
  2. adakah ini simpton2 seperti simpton tangan n jari kite yg sakit haritu..CTS ?

    ReplyDelete
  3. macam kene gigit serangga je?? kalau alahan, mesti dah surut sedikit... takut penyakit lain la...

    ReplyDelete
  4. makaihhh...smpi mcm tu sekali..

    ReplyDelete
  5. antu geget kah?









    larik!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. A'a nampak bengkak mcm terkapit sesuatu..

    ReplyDelete
  7. hrp2 lekas sembuh..cube ingat balik be4 bengkak tu awk ade mkn seafod ke?

    ReplyDelete
  8. kalau tak baik jugak dalam masa 2-3 hari ni, kena pergi check balik kt doktor tu..takut ada benda yang doktor tu terlepas pandang.. take care ye :)

    ReplyDelete
  9. Skang still camtu lagi ke?

    ReplyDelete
  10. aritu kita kena kat jari manis. bengkak tetiba. alah manis sangat. sebab tu semut suka datang gigit. waaa.

    ReplyDelete
  11. cantiknya jari :)nmpk lembut.selembut orgnya ke?wkwkwk.jari nk mintak sarung emas tu.

    ReplyDelete