Kuku kaki tercabut | Siti Kektus

Cerita MizzTina

Monday, 31 December 2012

Kuku kaki tercabut

assalamualaikum. ;)


kuku kaki tercabut. auuwww ! mesti rasa sakit gila kalau kena.




aku tak pernah merasa kuku kaki tercabut lagi. tapi, macam bakal merasa je tak lama lagi ni. ibu jari kedua belah kaki dah berdenyut-denyut semacam je. gara-gara pakai kasut sukan yang sempit buat main bola jaring weekend lepas. huuuaaa !



disebabkan kasut sukan hilang entah siapa yang kebas, maka terpaksa buat muka seposen pinjam kasut member. dah tahu sebenarnya kesan yang bakal jadi. nak tak nak terpaksa jugaklah pakai. tak kan nak berkaki ayam pulak. tak pasal-pasal kena keluar padang nanti.



salah seorang member yang main sama, dah hampir tercabut kukunya jugak hari tu. tengok dia jalan macam menahan sakit je. setiap kali ada game netball, mesti dah nak tercabut kuku kaki dia tu. kaki sensitif terlebih kot. asyik mau tanggal saja. memang kesian kat beliau.



# haraplah kuku kaki ni baik-baik saja. janganlah nak tercabut ye. mau perit nanti. wuwuuu anyone pernah kena ? cecite. :)



thanks for reading. ^^

14 comments:

  1. oooo..dengar tajuk n3 pon dah seriau..

    semoga cepat sembuh
    selamat tahun baru

    ReplyDelete
  2. errrr tak pernah kena lagi dan hope tak kena lah. huhu sakittt woooo kuku tercabut. huk

    ReplyDelete
  3. erkk...confirm sakit punya la walaupun takde pengalaman pernah tercabut kuku ni...huhu~

    ReplyDelete
  4. Kwn akak pernah kena cabut kuku kaki dia sbb ada cagu.. ngri weyhhhhh

    ReplyDelete
  5. baca tajuk pun dah asa sakitnya.
    miza pernah tercaut kuku jari.
    pergh, nyilu sakit seriau semuanya ada.

    ReplyDelete
  6. Adoi ngilunya rasa..sakit tu..

    ReplyDelete
  7. Adehhh, baca pun dah rasa ngilu..... :D

    ReplyDelete
  8. errr...tak pernah lg la jd cmtu.tp mcm sakit je rsanya

    ReplyDelete
  9. org kata kuku yg trkeluar tu kna tanam. entah la sbb apa

    ReplyDelete
  10. pernah kenaaaa.tapi saya biar sampai kuku tu tercabut sendiri.tak sanggup nak cabut dgn pengepit kuku.lagi sakit rasanyaaa hahaha :p

    ReplyDelete
  11. sakit la kot..terlebih kepit dengan pengepit kuku pun dah sakit nie kan tercabut..grrr..ngerii..mintak simpang

    ReplyDelete
  12. adoeh ngilu terimagine pulak dah..hehe..tp kak intan x pernah lagi la tercabut kuku...tercabut uban ada la,.hehe

    ReplyDelete
  13. kuku kaki tea yang kecik skali ni slalu tcabut. and tak perasan bila dia tcabut. tengok2 dah takde kuku. rasa pelik je la. haha.

    ReplyDelete