Tak update blog tapi dapat CPUV dari Nuffnang | Siti Kektus

Cerita MizzTina

Tuesday, 26 November 2013

Tak update blog tapi dapat CPUV dari Nuffnang

assalamualaikum. ;)


haiiiiiiii. ^^


phewwww~


rasa macam dah berabad tak update blog kesayangan ni. aihhh. maafkan daku ye kawan-kawan. sebenarnya masih mencari kelapangan waktu nak meng-update blog ni. bila sampai rumah je cari makanan, cari katil. tak sempat nak jengah blog. almaklumlah aku ni sekarang masih menyesuaikan diri di alam pekerjaan yang penuh liku-liku ni. huahuahuaaa



walaupun blog tak ber-update hampir 2 bulan lamanya, Nuffnang tetap sayangkan aku. dalam diam-diam nuffnang bagi CPUV kat aku rupanya. terharu rasanya ! hihiii sekarang ni ada 5 CPUV yang tengah running. thank you Nuffnang ! nanti-nanti sila bagi lagi. 


# akan berusaha untuk update blog sekerap mungkin, selagi terdaya. ececehh. :)

thanks for reading. ^^

7 comments:

  1. Bestnya, kita jugak yang tak merasa bercpuv lama..

    ReplyDelete
  2. waa..untunglaa...murah rezekii.. hehe :)

    ReplyDelete
  3. untungla dpt byk..akak ni dh byk yg dikreditkan.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. untung awak..SB tak penah merasa cpuv cik nuffnang ni..huhu..tahniah..esok2 bila cash out, belanja beger ayam ya..

    ReplyDelete
  5. Untunglah kn...rezeki

    ReplyDelete