pink baby booties ! | Siti Kektus

Cerita MizzTina

Saturday, 11 February 2012

pink baby booties !

assalamualaikum. ;)

comel kan baby booties ni?



well. see the hand lah kan. muahaha


eh2, bukan aku yang buat ok. kalau aku buat lagi comel daripada ni. hehe. booties ni si fatin gorgeous tu yang kait la. yang dah pernah tengok, diam2 je lah. buat2 lah ni baru first time tengok ok. hehe


next pink booties yang ni komfem aku yang buat tau. siang malam aku dok mengait untuk dapatkan rupa kasut ni.




sila cakap comel walaupun ia tak lah secomel purple booties tu. kui kui. tapi, ini bukan first try ok. dah banyak kali dah dok kait benda yang sama tapi tak jadi je. tapi sebab aku kuat semangat, maka jadilah booties kaler pink ni.


masih perlu belajar lagi ni. tapi kena slow2 lah. saya budak baru belajar. ni pon sebab selalu nampak fatin punya hasil kaitan lah. aku tergoda. siap cari video mengait untuk beginner semua aku ni. hihihi


dah2. nak tunjuk tu je. babai !


thanks for reading. ^^

23 comments:

  1. comel..dan adalah comel klu ade baby yg pakainye/sarung di kaki baby..!!!

    ReplyDelete
  2. buat underware pun cool jugak !


    wakakakaka !!

    ReplyDelete
  3. Dik,ajar akak mengait gak.. comel gilak!!!! Saiz akak ada x??

    ReplyDelete
  4. comel sangat2 la! pandainya kamu buat....... jeles2..hehe...

    ReplyDelete
  5. wahhh! serius comelllllllllll

    ReplyDelete
  6. terpaksa cakap comel

    ReplyDelete
  7. wahhh....comelnya booties tu..ada bakat terpendam rupanya...hee~

    #alhamdulillah..cuaca ok je..takde pun hujan masa gathering tu..haha~

    ReplyDelete
  8. sgt comel kot!~ ^^
    boleyla nak tempah satu~ ;)

    ReplyDelete
  9. Good Job !!! ko punye baby booties pn comel and kemas je aku tgk.. kira mantap r wlpn beginner.. boleh r jd bisnes partner ngn aku nt ekkk ? kih3 =p

    ReplyDelete
  10. hoho....slow2 blaja ye dik..lepas ni mesti terer macam fatin..

    ReplyDelete
  11. nnt kalau akak dpt baby lagi buatkan utk akak boleh?

    ReplyDelete
  12. xcomel pon.. biasa je aku nengok.. hehehe (jeles)

    ReplyDelete
  13. waaaaaaaaa bestnye pandai mengait ! comeyyy2! :D

    ReplyDelete
  14. serius comel gila! anak sapa la yg beruntung dpt pakai ni? =)

    ReplyDelete
  15. ahhaha. kecik je comelll! :D

    ReplyDelete
  16. wah comel2...

    nak tempah lah..untuk anak masa hadapan boley? hehe

    ReplyDelete
  17. comelnyer....! kalau sy dh ada anak kompem dah tempah.. caya lah

    ReplyDelete