Tetris Battle | Siti Kektus

Cerita MizzTina

Tuesday, 11 September 2012

Tetris Battle

assalamualaikum. ;)


sejak dua menjak ni aku ter-ketagih pulak main Tetris battle kat facebook tu. itupon sebab tengok member main macam best je. sekali main dapat mata 40, 50 lines sent. tererrr gilerrr tau !




 

game ni sama macam game sepuluh ringgit waktu kecik2 duluu tu. yang kena susun2 blok tu. blok ke ? hentam taram je. tapi duluu2 mana ada kaler2. tetris battle ni kena compete dengan player lain dalam masa 2 minit.






siapa yang paling banyak sent line dia lah menang ! kalau menang  dapatlah bintang. kalau kalah nanti bintang tu berkurang. bintang ni untuk naikkan rank player. yang terer gilos tu, memang pantas lah naik ranknya. macam aku, kejap naik kejap turun. tak cukup pro lagi ni.







fisrt time tau aku ter-gila minat game kat first. selama ni tak pernah pandang pon. huhuu sekali dah main tetris battle ni, hamek kau tak mau berhenti. ish ish ish.


# korang suka main game apa kat facebook tu ? ;)


thanks for reading. ^^

19 comments:

  1. eh eh chilhood memories ni

    ReplyDelete
  2. memang tak layan game dekat fb, tapi ada seorang adik junior ni pergi perangkap suruh main game, main je la.. lama2 tak layan.. hehe

    ReplyDelete
  3. xsuke main game kt fb.. :P

    ReplyDelete
  4. fav game ni. tapi main hat phone je. dah lama tak main game kat Facebook

    ReplyDelete
  5. dulu gila dok pulun farmville..
    tp dah lama stop la.. sbb sllu
    bz.pstu TERlupa kena harvest..
    abeh semua busuk.. rugi!!! haha


    game bata ni rupanya! best3!!
    aah la kan dedulu punya mana
    de kaler2! hehe

    ReplyDelete
  6. hahaha zaman main game kat fb dah berlalu...dulu masa memula ada fb thn 2008 mmg main segala jenis game ngeee

    ReplyDelete
  7. ko dulu ade x game tetris yg elektronik tu?

    ReplyDelete
  8. a'ah sy pun ingat dulu kecik-kecik duk berebut dengan abg nak main game ni..hihi..

    salam kenal ya..:)

    ReplyDelete
  9. waahh...dulu memang gila main game ni...hihi...ni yang macam nak try jek ni....

    ReplyDelete
  10. siyes tak pernh men game katfb huhu.

    ReplyDelete
  11. main game kat fb sll wat titer stress...wakakaka....dulu semua nak men sekarang bkk pun jrg sekali..:)

    ReplyDelete
  12. Game ni aku panggil game susun bata... Masa kecik2dulu suka snggat main...

    ReplyDelete
  13. Game ni aku panggil game susun bata... Masa kecik2dulu suka snggat main...

    ReplyDelete
  14. dh lame xmain game =='

    ReplyDelete
  15. Baru tau pasal game ni.


    Dulu pernah cuba nak main Farmville tapi serius tak reti.. Main dalam seminit je kalau tak silap hihi.

    Lepas tu layan game Kesatria Poyo (Orang Malaysia punya). Seronok jugak! ;D

    Makin lama tak sempat dan bosan terus tinggl.

    ReplyDelete
  16. jgn dimulakan kalau game2 ni...susah nak stop nanti...hee~

    ReplyDelete