Badan elastik | Siti Kektus

Cerita MizzTina

Thursday, 15 November 2012

Badan elastik

assalamualaikum. ;)


mampu ke nak buat aksi-aksi badan elastik macam ni ? hewhew










Son Yeon Jae. anyone yang kenal ? mesti tengok running man lewtuw. same with me lah. hewhew







kalau korang mampu, peh, wa tabik sama lu lah ! bukan senang nak semua aksi-aksi mencabar ni. kalau split macam Son Yeon Jae buat tu ( gambar 3 ), separuh je lah aku mampu buat. part nak cecah ke lantai memang tak kan menjadilah. baru separuh dah sakit teramat. tak pasal-pasal cramp pulak nanti.


kalau nak buat aksi-aksi badan elastik macam ni, kena mula dari kanak-kanak. badan masih lembut. bila dah besar gedabak ni baru nak mula, memang patahlah tulang-tulang semua. tapi, kalau suruh duduk katak aku yakin boleh ! ini pon salah satu dari aksi badan elastik kan ?


tahu tak duduk katak macam mana ? alaa, duduk macam tahyat akhir tu, tapi kaki kiri dan kanan sekali keluar. macam baby comel kat bawah ni buat. kalau terlebih rajin sikit, aku duduk macam ni pastu baring. adakah petanda aku ni hebat ? lalalaaa :)





# tutup buku lama, buka buku baru. Selamat menyambut awal Muharram. :)


thanks for reading. ^^

29 comments:

  1. mmg x la bdn akak cenggitu..mau patah riuk..

    ReplyDelete
  2. duduk katak tu comel okay..spesel ni spesel. haha

    ReplyDelete
  3. teringat hana masuk gimastik.. sekarang part2 yang elastik cmtu xleh nak buat dah.

    http://onitsukahana.blogspot.com/2012/08/dulu-aku-ahli-gimnas.html

    ReplyDelete
  4. wah, elastik betul aku nengok. hehe. adik tu nak elastik gak? salam maal hijrah. salam kenal juga

    ReplyDelete
  5. mak uihhh tak bleh la kita weyhhhh

    ReplyDelete
  6. KAK BUI BOLEH APA...DLM MIMPI..HAHAHA

    ReplyDelete
  7. mau bertahun berlatih ni....

    ReplyDelete
  8. kalau saya buat ni, kompem disertai sekali bunyi2 tulang patah..hahaha

    ReplyDelete
  9. Duduk katak boleh kira aksi badan elastik ke? Kalau yg tu mmg terer. & mmg dah jadi trademark dikalangan femely. Sbb bila leka2 wat keje tanpa sedar mesti terduduk camtu. Ahaha! Bila org tegur, terus tukar sebab malu :P

    ReplyDelete
  10. Tulang lembut boleh lah buat macam tu kan"?

    ReplyDelete
  11. perghhh lentiknye! ahli gimnas mmg badan dah dilentur sjak kecik lagi..

    ReplyDelete
  12. Best nyer kalau dapat lentok badan cenggitu..
    Buat aksi regangan :D

    ReplyDelete
  13. liuk lentukkan lidah saya mampu la. heheh~

    ReplyDelete
  14. duduk katak tu akak leh buat walaupun tulang akak keras ~ :D

    ReplyDelete
  15. Auwchhh...tp CiM selesa duduk ala katak.

    Salam maal hijrah

    ReplyDelete
  16. tak sempat nak lentok lagi dah
    "awww..sakitnya..."..hihi

    nway,
    singgah sini ada sesuatu utk kamu
    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/11/i-love-u-ols.html

    ReplyDelete
  17. xleh nk wat camgitu.. sure sakit2 pggang.. heheh

    ReplyDelete
  18. tq singgah blog aritu. dtg sini balik tnggu entry bru. hehe. dah try buat tadi, rasa nak patah. hehe

    ReplyDelete
  19. memang tak mampu la nak buat cam tu..huhu

    ReplyDelete
  20. syok je laki2 tu nengok pompuan tu berelestikk camtuuu....

    ReplyDelete
  21. Owh sguh ku tak mampu tapi duduk katak tu cm mampu jek hik2 comel entri ni

    ReplyDelete
  22. patah riuk la jawabnye kalau nak buat camtu. hahaha

    ReplyDelete
  23. pics last tu duduk katak..akak sampai ketua nie hah suka duduk macam tu..sekarang anak pun terikut sama..haha

    ReplyDelete
  24. ira pn leh duduk katak tu hahaha...

    lentur blkg boleh tp xla smpai elastik ke bwh hahaha..bdn dah xmcm dl.. :p

    ReplyDelete
  25. wuuuu..akak mampu ape..mampu tengok..ngeee

    ReplyDelete
  26. kita boleh buat split mcm son yeon jae ... yg lain tak boleh hehehe....

    ReplyDelete