Cek pertama dari Nuffnang | Siti Kektus

Cerita MizzTina

Sunday, 11 November 2012

Cek pertama dari Nuffnang

assalamualaikum. ;)


cek pertama dari nuffnang. alhamdulillah. ;)


hasil penat lelah setahun yang lalu.



sampai je kat rumah, mak cakap ada cek dekat celah gerobok tu. aku ingat mak main2. sekali tengok, cek dari nuffnang lah. ingatkan dah kena reject sebab lama gila tunggu cek dari nuffnang tak sampai-sampai.


walau tak banyak, at least merasalah jugak. boleh beli coklat lepas ni. heheee thank you Nuffnang. nanti bagilah lagi. sedang menunggu BE bulan ni pulak. bilalah Nuffnang nak bagi agaknya. hewhew :D


# ingat nak tunggu cecah 3 angka. dasar kurang sabar, tu yang cepat2 cash out. hohoo


thanks for reading. ^^

31 comments:

  1. wah wah wahhhh. mintak sikittttt !

    ReplyDelete
  2. tak penah cashout lg hehe..

    ReplyDelete
  3. takpe sikit-sikit lama-lama jadi bukit huhu...

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya,..congratss babe =)

    ReplyDelete
  5. syiokkk le dapat wit dari nuff hehe..den ni bila le nak dapat BE...hurmmm asikk abukk je..rezeki tarak lagi..bagi cket tip hehe

    ReplyDelete
  6. wahhh rezeki gituew...jom belanja ai minum teh tarik hukhuk
    ai cash masa blk mesia hari tue...buat shopping @.@

    ReplyDelete
  7. saya punya tak redeem lagi. nak biar dia beranak dulu. sebab nak tunggu banyak tu, berjanggut

    ReplyDelete
  8. Tahniah ye, alhamdulillah rezeki jugak :D

    ReplyDelete
  9. peewitt belanja mekdi pun jadi lah :p

    ReplyDelete
  10. ha ah beli coklat boleh tu...nak sikit..:)

    ReplyDelete
  11. berabad la hana nak tunggu 3 angka. 2 angka pun belum lagi.hahaha

    ReplyDelete
  12. jom pergi kepsi jom..hehehehe

    ReplyDelete
  13. Ewah aku tak pernah merasa lgi duit nuff tu

    ReplyDelete
  14. amboihh. maii maii blanja geng blgoger maii

    haha.

    ;D

    ReplyDelete
  15. wahhhhhh besnye dpt duit!! hehe
    belanje la i sekali =P

    ReplyDelete
  16. uish ada org dpt duit raya deepabali ni..hehehe

    leh ar banjer

    ReplyDelete
  17. Syukur..

    Peewitt belanja keropok lekor sira pun jadi lah! ;P

    ReplyDelete
  18. tahniahh...hehe..aish pun baru lepas cash out..hehe

    ReplyDelete
  19. Tahniah. Blog Mieya pon dah lama tak dapat BE baru.

    ReplyDelete
  20. tahniah..ada juga..
    ciksu masih mengumpul lagi nih..
    be blom penah dpt lg..hhu

    ReplyDelete
  21. tahniah ;D

    ciksu ntah bila la nak cash out ;D
    biar setinggi gunung kot..hihi

    jeles tgk lyssa 4angka tau ;D

    ReplyDelete