Al-Mathurat untuk android | Siti Kektus

Cerita MizzTina

Friday, 26 April 2013

Al-Mathurat untuk android

assalamualaikum. ;)


sekarang tiada alasan lagi untuk tak baca al-mathurat. wiwiii sambil nak tunggu enjin kereta panas waktu nak keluar bekerja tuu boleh baca-baca al-mathurat. al-mathurat ni dah boleh di muat turun dalam smartphone. siap boleh dengar bacaan dari Ustaz Don sekali tau. aku tahu aplikasi ni mulanya dari Cala Qisya. :)



nampak sangat aku lambat tahu. sobsob -_-

apa itu al-mathurat ?


al-mathurat merupakan himpunan doa yang di amalkan oleh Nabi Muhammad s.a.w. yang disusun oleh Imam Hassan Al-Bana--m.mathurat.com







applikasi ni siap sediakan terjemahan dengan fadhilatnya sekali tau. sambil-sambil baca doa tuu, dapatlah kite fahami makna ayat-ayat tersebut. bagi orang macam aku ni, terjemahan ni bagus banget ! al-maklumlah, dulu waktu sekolah darjah khas bahasa arab aku pon cukup-cukup makan je. hihii





nak tahu dengan lebih lanjut, klik http://www.m-mathurat.com.
download dari google play : google play


pada yang dah ada aplikasi ni, tahniah ye. moga boleh diamalkan selalu. pada yang belom lagi tuu, cepat-cepat download tau. :)



# pengguna iphone pon boleh download aplikasi ni di App Store. :)



thanks for reading. ^^

4 comments:

  1. nanti nak beli smartfon ar huhu

    ReplyDelete
  2. dulu masa prektikel kat Pejabat Harta Bina UTM, tiap pagi jumaat mesti ramai2 baca al-mathurat ni..

    ReplyDelete