Semakan keputusan Assessment Centre (AGAC/PAC) Akauntan W41 | Siti Kektus

Cerita MizzTina

Tuesday, 22 July 2014

Semakan keputusan Assessment Centre (AGAC/PAC) Akauntan W41

assalamualaikum. ;)


lama dah tak bersiaran kan, tup tup terus update pasal SPA. hehee sejak dua menjak ni dah bertambah sibuk. sibuk semedang je lah kerjanya. huhuu nasib baik hari raya cuti seminggu. yabedaabeduuu ! :D
baca juga :





bermula semalam, 21 Julai 2014 keputusan para peserta assessment centre untuk jawatan Akauntan W41 (AGAC) sudah di umumkan. rata-ratanya dah dapat email menyatakan peserta berjaya atau tak. kalau ada yang tak dapat email lagi tuu, lebih baik tengok di folder spam. sebab aku punya email dari SPA pon masuk kat folder spam. :D


kalau nak kan kepastian lagi, boleh cek di laman web SPA sendiri. so, macam mana keputusannya ? jeng jeng jeng. hehee alhamdulillah, berita baik nampak gayanya. tapi kena tunggu surat dari SPA dulu lah. lepas ni, peringkat temuduga pula. aihhh, nervous bak hang. tak tahu lah bila temuduganya. mungkin sebulan dari sekarang, mungkin 2 bulan, mungkin 3 bulan. tunggu saja lah. ada rezeki adalah nanti. tak de rezeki, tunggu rezeki lain pulak. #keeppositive !:D


pada mereka yang dah berjaya melepasi peringkat Assessment Centre ni tahniah diucapkan ! semoga dipermudahkan masa temuduga nanti. pada yang kurang berjaya, tak pe boleh cuba lagi nanti. 


till then ! ;)

thanks for reading. ^^

6 comments:

  1. good luck la weehhh..jangan mata duitan sangat bila jadi akauntan. hehe

    ReplyDelete
  2. wahhhh berita baik. tahniah hehe
    moga2 dipermudahkan utk next step pulak :)

    ReplyDelete
  3. Salam..tahniah lulus PAC jgk..nmpaknye sy kena bersaing dgn awk mase intrrview LOL good luck and selamat hari raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam. :)
      hahhaaa. lulus jugak le tuu pac. bersaing secara sihat tak pe.
      goodluck jugk ye utk cik anon ni. :D

      Delete
  4. Tahniah! Aritu pac buat kat mana?

    ReplyDelete
  5. salam..saya pun alhamdulillah lulus jugak PAC/AGAC aritu..inteviu 5/9 ni..awak bila?moga kita sama2 berjaya..aamiin.. ;)

    ReplyDelete